Edita Publishing vauhdittaa kasvuaan nimittämällä Hanna-Maarit Niemisen markkinointijohtajakseen

Edita Publishing on oppimisen ja lakitiedon tiedonjalostuksen suunnannäyttäjä. Tavoitteemme on vahvistaa asemaamme markkinoilla oppimisen ja lakitiedon sisällöntuotannon edelläkävijänä. Hanna-Maarit Nieminen on nimitetty markkinointijohtajaksi ja yhtiön johtoryhmän jäseneksi 19. lokakuuta alkaen, ja hänen tehtävänään on integroida datalähtöinen markkinointi yrityksen julkaisu- ja digitaalialustojen kehittämiseen.

– Ratkaisujemme kysyntä kasvaa, ja Edita Publishingilla on poikkeuksellisen vahva brändi. Tämä on oikea aika kiihdyttää liikevaihdon kasvua ja omaa digitaalista muutostamme. Haluamme varmistaa, että datapohjainen markkinointimme ja asiakaspalvelumme tukevat entistä parempien asiakaskokemusten syntymistä. Odotamme ilolla Hanna-Maarit Niemisen panosta tämän tukemiseen ja digimarkkinointimme kehittämiseen, kertoo Edita Publishingin toimitusjohtaja Kalle Toivonen.

Hanna-Maarit Niemisellä on laaja kokemus myynnin tukemisesta B2C- ja B2B-markkinoinnissa. Viimeisimpänä hän on toiminut markkinointipäällikkönä Suomen suurimmassa yksityisessä asuntosijoitusyhtiössä Kojamossa, jossa hän saavutti merkittävää liikevaihdon kasvua digitaalisten markkinointikanavien avulla. Hänellä on Executive MBA tutkinto Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulusta ja kauppatieteiden maisterin tutkinto Turun kauppakorkeakoulusta.

– Olen vaikuttunut muutosmatkasta, jonka Nordic Morning Group ja Edita Publishing ovat tehneet. Editan ja Nordic Morningin oppimis- ja muutoskulttuuri näkyvät heidän tavassaan huolehtia asiakkaiden tarpeista. Odotan innolla, että pääsen mukaan tekemään muutosta oppimisen ja lakitiedon alalla, asiakaskeskeisen tarjoaman kehittämiseksi, Hanna-Maarit Nieminen sanoo.

Edita Publishing on yksi suurimmista oppimateriaalikustantajista Suomessa. Yritys tarjoaa laajan valikoiman innovatiivisia oppimateriaaleja sekä opetus- ja kasvatusalan koulutuksia. Edita Publishing tarjoaa myös kattavaa lakitiedon kirjallisuutta ja koulutuspalveluja ammattilaisten tiedontarpeeseen ja päätöksenteon tueksi.

Edita Publishing on osa Nordic Morning Group -konsernia. Konserni kertoi äskettäin hyvistä puolivuotiskauden tuloksista Covid-pandemiasta huolimatta.

Lisätietoja:

Kalle Toivonen
toimitusjohtaja, Edita Publishing
+358 40 557 3063
kalle.toivonen@edita.fi

Nordic Morning Groupista

Nordic Morning Group tekee läheistä yhteistyötä asiakkaidensa kanssa parhaimman mahdollisen asiakaskokemuksen ja kasvun mahdollistamiseksi. Konserniin kuuluu kolme liiketoiminta-aluetta: Nordic Morning keskittyy datavetoiseen markkinointiin ja palvelumuotoiluun, Edita Prima luo asiakasviestinnän automatisoituja palveluita ja Edita Publishing tarjoaa oppimateriaaleja ja opetusalan koulutuksia sekä lakitiedon kirjallisuutta, koulutuksia ja tietopalveluja. Nordic Morning Group palvelee asiakkaita pääasiassa Skandinaviassa ja Pohjois-Euroopassa. Konserni työllistää 450 henkilöä, ja sen liikevaihto vuonna 2019 oli 77,6 miljoonaa euroa

www.nordicmorninggroup.com