Verkkokauppa

Meistä

Tarinamme

Vaikka maailma muuttuu nopeasti, ihmisen perusluonne ei. Rakastamme tarinoita, janoamme tietoa ja vihaamme epäoikeudenmukaisuutta. Tämä on Editan lähtökohta.

Tieto meistä

Osa suomalaista menestystarinaa

Suomi on yksi maailman menestyneimmistä maista monella mittarilla mitattuna. Tämä ei olisi onnistunut ilman kahta asiaa. Oikeusjärjestelmämme on toimivan yhteiskunnan peruskallio. Koulutus on mahdollistanut Suomen kipuamisen maailman menestyneimpien valtioiden joukkoon.

Edita on mukana rakentamassa molempia. Aloitimme toimintamme jo vuonna 1859 Keisarillisen Senaatin Kirjapainona. Matkan varrella olemme muun muassa painaneet Suomen itsenäisyysjulistuksen ja ensimmäisen säädöskokoelman sekä tehneet oppimateriaaleja, jotka ovat tuttuja klassikoita useammallekin sukupolvelle.

Paljon on toki vuosien varrella muuttunut. Digitalisaatio, teknologian kehitys, valeuutiset, informaatiotulva ja elinikäinen oppiminen tuovat uusia haasteita ja mahdollisuuksia kaikkien arkeen.

Vaikka maailma muuttuu nopeasti, ihmisen perusluonne ei. Rakastamme edelleen tarinoita, janoamme tietoa ja vihaamme epäoikeudenmukaisuutta. Tämä on Editan lähtökohta. Yhdistämme ihmiskeskeisyyden uuden teknologian mahdollisuuksiin. Näin uusin ja luotettavin tieto paketoidaan mahdollisimman käyttäjäystävälliseen muotoon, joka ruokkii uteliaisuutta ja uuden oppimista sekä kasvattaa ymmärrystä ja osaamista.

Jatketaan suomalaista menestystarinaa yhdessä.