Meistä

Tietoa meistä

Liiketoimintojamme ovat oppiminen ja lakitieto. Yhdistämme tuotteissamme ja palveluissamme ihmiskeskeisyyden uuden teknologian mahdollisuuksiin. 

Tieto meistä

Edita lyhyesti

Edita on oppimisen ja lakitiedon tiedonjalostuksen suunnannäyttäjä. Tuotamme asiasisältöjä oppimisen tueksi ja ammattilaisten tiedontarpeeseen. Yhdistämme palveluissamme relevantit sisällöt, osaamisemme pedagogiikassa ja lakien tulkinnassa sekä asiakkaan tarpeisiin soveltuvan teknologian. Olemme noin sadan ammattilaisen tiivis työyhteisö ja osa Edita Groupia.

Liiketoimintomme

Edita on oppimisen ja lakitiedon tiedonjalostuksen asiantuntija.

Tarjoamme laadukkaita oppimateriaaleja sekä opetus- ja kasvatusalan koulutuksia oppimisen ja opetuksen tueksi.

Tuotamme Suomen laajimman ammattilaisten lakitietopalvelun, Edilexin. Tarjoamme myös laajan valikoiman juridiikan kirjoja, lakikoulutuksia ja lakitiedon verkkopalveluita juristeille ja muille oikeudellista tietoa tarvitseville ammattilaisille.

Osa suomalaista menestystarinaa

Suomi on yksi maailman menestyneimmistä maista monella mittarilla mitattuna. Tämä ei olisi onnistunut ilman kahta asiaa. Oikeusjärjestelmämme on toimivan yhteiskunnan peruskallio. Koulutus on mahdollistanut Suomen kipuamisen maailman menestyneimpien valtioiden joukkoon.

Edita on mukana rakentamassa molempia. Aloitimme toimintamme jo vuonna 1859 Keisarillisen Senaatin Kirjapainona. Matkan varrella olemme muun muassa painaneet Suomen itsenäisyysjulistuksen ja ensimmäisen säädöskokoelman sekä tehneet oppimateriaaleja, jotka ovat tuttuja klassikoita useammallekin sukupolvelle.

Paljon on toki vuosien varrella muuttunut. Digitalisaatio, teknologian kehitys, valeuutiset, informaatiotulva ja elinikäinen oppiminen tuovat uusia haasteita ja mahdollisuuksia kaikkien arkeen.

Vaikka maailma muuttuu nopeasti, ihmisen perusluonne ei. Rakastamme edelleen tarinoita, janoamme tietoa ja vihaamme epäoikeudenmukaisuutta. Tämä on Editan lähtökohta. Yhdistämme ihmiskeskeisyyden uuden teknologian mahdollisuuksiin. Näin uusin ja luotettavin tieto paketoidaan mahdollisimman käyttäjäystävälliseen muotoon, joka ruokkii uteliaisuutta ja uuden oppimista sekä kasvattaa ymmärrystä ja osaamista.

Jatketaan suomalaista menestystarinaa yhdessä.

Toimintaamme ohjaavat yhteiset arvot ja periaatteet

Ole oma itsesi. Ole utelias.
Ole oma itsesi. Ole utelias.

Luotamme ja arvostamme.
Luotamme ja arvostamme.

Ole vastuullinen huimapää!
Ole vastuullinen huimapää!

Viesti, tee yhteistyötä ja luo yhdessä uutta.
Viesti, tee yhteistyötä ja luo yhdessä uutta.

Luo huippukokemuksia ja lisäarvoa joka päivä.
Luo huippukokemuksia ja lisäarvoa joka päivä.

Kokeile ketterästi, iloitse ja opi virheistä
Kokeile ketterästi, iloitse ja opi virheistä.