Tutustu uudistettuihin verkkosivuihimme!

Olemme julkaisseet kesän aikana uudistetut verkkosivumme! Sivustouudistuksen tavoitteena on ollut muun muassa tuoda koko palvelutarjoomaamme selkeämmin esille ja palvella liiketoimintojemme eri kohderyhmiä entistä paremmin.

Uudistetuilla yrityssivuillamme on enemmän tietoa Editasta yrityksenä. Taloudelliset lukumme ja tietoa vastuullisuudestamme löydät konsernimme Edita Groupin uusilta verkkosivuilta.

Yrityssivujen päivittämisen lisäksi olemme julkaisseet uudet, omat verkkosivut molemmille liiketoiminnoillemme: oppimiselle ja lakitiedolle.

Välittömästi oikean juridisen tiedon lähteelle

Lakitiedon liiketoiminnan uusilla sivuilla (lakitieto.edita.fi) esittelemme kattavan valikoiman juridiikan tuotteitamme ja palvelujamme, joihin kuuluu juridiikan kirjoja, digikirjastoja, ajankohtaisia koulutuksia sekä Edilex ja muita verkkopalveluita.

Tarjoamme lisäksi sivuilla blogeja ja asiantuntijahaastatteluita juridiikan uusimmista puheenaiheista ja ilmiöistä. Lakitiedon verkkosivut julkaisimme huhtikuun lopussa.

Laaja-alainen oppimisen kumppani

Oppimisen liiketoiminnan uusilla sivuilla (oppiminen.edita.fi) voit tutustua yläkoulun, lukion ja ammatillisen koulutuksen oppimateraaleihimme sekä seurata kuulumisia tulossa olevista uusista alakoulun oppimateriaaleistamme!

Lisäksi kerromme enemmän opetus- ja kasvatusalan koulutuksistamme, jotka kattavat koko opetuksen kaaren varhaiskasvatuksesta toiselle asteelle ja opetustoimen hallintoon. Julkaisemme sivuilla myös ajankohtaisia artikkeleita, uutisia ja hyödyllisiä vinkkejä erityisesti opettajille. Oppimisen uudet sivut julkaisimme kesäkuun lopussa.

Kehitämme jatkuvasti sivujamme – anna palautetta!

Kaikkia sivujamme kehitetään edelleen. Tulemme tulevan vuoden aikana keskittymään entistä enemmän myös verkkokauppamme käyttökokemuksen parantamiseen. Verkkokauppamme osoite on edelleen sama tuttu shop.edita.fi.

Kuulemme mielellämme palautetta, jotta sivustomme palvelevat asiakkaidemme ja muiden sidosryhmiemme tarpeita parhaalla mahdollisella tavalla.

Tutustu ja anna palautetta lähettämällä viestiä asiakaspalveluumme!

Edita – siirry etusivulle

Edita Oppiminen

Edita Lakitieto

Anna palautetta lähettämällä meille sähköpostia!

Asiakaspalvelumme on avoinna ma klo 9–16 ja ti–pe klo 8–16

020 450 05
(8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/alkava min + mpm)

Opettajapalvelumme on avoinna ma klo 9–16 ja ti-pe klo 8–16

020 450 010
(8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/alkava min + mpm)