Nordic Morning Groupin uudeksi nimeksi tulee Edita Group Oyj

Nordic Morning Group on päättänyt vaihtaa nimensä Edita Group Oyj:ksi. Konsernissa on tapahtunut viime vuosina paljon muutoksia, joista tuorein on Nordic Morning -liiketoiminta-alueen ja -brändin myyminen uudelle omistajalle joulukuussa 2021.

Nykyään konsernin muodostavat Edita Publishing ja Edita Prima -liiketoiminta-alueet. Jatkossa yhtiö keskittyy näiden yhtiöiden liiketoimintojen kehittämiseen. Kumpikin yhtiö on taloudellisesti vahvassa kunnossa, ja niillä on erinomaiset mahdollisuudet kehittyä ja kasvaa.

– Edita Group -nimen valinta yhtiön uudeksi nimeksi oli helppo ja luonnollinen päätös. Asiakkaamme, henkilöstömme ja muut sidosryhmämme tuntevat Edita-nimen hyvin ja arvostavat sitä. Nimi kunnioittaa pitkää historiaamme, mutta samalla se myös antaa suuntaa toiminnallemme, jonka tavoitteena on kummankin Edita-yhtiön liiketoiminnan edelleen kehittäminen, sanoo va. toimitusjohtaja Kristiina Kujala.

Uusi nimi otetaan virallisesti käyttöön myöhemmin keväällä, kun rekisteröimisprosessi Patentti- ja rekisterihallituksessa on saatu päätökseen. Englanniksi yhtiön nimi on Edita Group Plc ja ruotsiksi Edita Group Abp. Yhtiön kotipaikka on Helsinki.

Lisätietoja:

va. toimitusjohtaja, talousjohtaja
Kristiina Kujala
+358 400 761 752
kristiina.kujala@nordicmorninggroup.com

Uusi Edita Group lyhyesti

Edita-konsernissa on kaksi liiketoiminta-aluetta: Edita Prima kehittää automatisoituja prosesseja asiakaskeskeiseen viestintään. Edita Publishing tuottaa älykkäitä oppimisratkaisuja ja lakitiedon palveluja. Vuonna 2020 Edita-yhtiöiden liikevaihto oli 44,1 miljoonaa euroa. Konsernin palveluksessa on tällä hetkellä noin 200 asiantuntijaa.

www.nordicmorninggroup.com