Verkkokauppa

Editan koulutukset ja Covid-19-virukseen varautuminen

Opetus- ja kasvatusalan koulutukset

Opetus- ja kasvatusalan avoimet koulutukset on siirretty ja koulutuksiin ilmoittautuneille on tiedotettu asiasta sähköpostilla. Tilauskoulutusten järjestämisestä ja mahdollisesta siirrosta toiseen ajankohtaan päätetään tapauskohtaisesti ja ilmoitetaan asianosaisille sähköpostilla.

Lakitiedon koulutukset

Lähikoulutukset

Seuraamme tarkasti koronavirustilannetta ja noudatamme viranomaisten antamia ohjeita. Lakitiedon kevään lähikoulutukset siirretään myöhempään ajankohtaan tai muutetaan webinaaritoteutuksiksi. Informoimme kunkin koulutuksen osallistujia erikseen sähköpostilla.

Asiakkaittemme terveys on meille ensiarvoisen tärkeä asia. Kun lähikoulutusten toteuttaminen jatkuu, varmistamme, että kaikki koulutustilat puhdistetaan erityisen huolellisesti. Osallistujien käytössä on myös käsidesiannostelijoita.

Osallistu etänä webinaariin

Voit osallistua lähes kaikkiin koulutuksiimme myös etänä, striimin välityksellä. Vaikka olisit jo ilmoittautunut lähikoulutukseen, voit milloin tahansa vaihtaa itsesi etäosallistujaksi ilmoittamalla asiasta asiakaspalveluumme.

Monet koulutuksistamme järjestetään pelkästään webinaareina. Kouluttautuminen tehokkaissa webinaareissa on hyvä tapa päivittää osaamista työpisteen sijainnista riippumatta. Webinaarien tallenteet ovat katsottavissasi kuuden kuukauden ajan koulutuksesta.


Asiakaspalvelu

Opetus- ja kasvatusalan koulutukset:

050 328 3440 (Jaana Sundberg), arkisin 8–16

info.koulutukset@edita.fi

Katso Edita Oppimisen yhteystiedot >>

Lakitiedon koulutukset:

020 450 2040, arkisin 8–16 (ma 9–16)

asiakaspalvelu.publishing@edita.fi

Katso Edita Lakitiedon yhteystiedot >>

Tykkäsitkö? 0