Edita Groupin johtamisrakenne muuttuu vuoden 2023 alussa

Edita Group Oyj:n johtamisrakenne muuttuu 1.1.2023 alkaen. Muutos vaikuttaa Edita Publishing Oy:n johtoon, ja sen tavoitteena on tukea Edita Oppimisen ja Edita Lakitiedon strategioiden toteuttamista ja tehostaa toimintaa. Johtamisrakenteen muutoksella ei ole vaikutusta Edita Priman johtamisrakenteeseen tai toimintoihin.

Muutoksen seurauksena Edita Publishingin johtoryhmä lakkautetaan. Oppimisen liiketoimintajohtaja Tomi-Pekka Niukkanen ja Edita Publishing Oy:n markkinointijohtaja Hanna-Maarit Nieminen raportoivat 1.1.2023 alkaen suoraan konsernin va. toimitusjohtaja Kristiina Kujalalle. Heidän vastuualueensa säilyvät muutoksen jälkeen ennallaan. Kalle Toivonen jatkaa Edita Publishingin toimitusjohtajana ja lakitiedosta vastaavana johtajana. Lakitiedon ja oppimisen johtoryhmät jatkavat toimintaansa kuten tähänkin asti.

Konsernin johtoryhmän muodostavat 1.1.2023 alkaen va. toimitusjohtaja, talousjohtaja Kristiina Kujala, Edita Prima Oy:n toimitusjohtaja Heikki Autio, henkilöstöjohtaja Heidi Johansson, Edita Publishing Oy:n toimitusjohtaja ja lakitiedon liiketoimintajohtaja Kalle Toivonen, oppimisen liiketoimintajohtaja Tomi-Pekka Niukkanen ja Edita Publishingin markkinointijohtaja Hanna-Maarit Nieminen.

– Johtamisrakenteen muutos on luonnollinen osa Edita Groupin ja sen liiketoimintojen strategian toteuttamista. Haluamme luoda parhaat edellytykset kaikkien liiketoimintojemme kasvulle ja kehitykselle. Oppiminen ja Lakitieto ovat jo nyt erillisiä liiketoimintoja, joilla on oma strategia. Muutoksen avulla saamme aikaan myös lisää läpinäkyvyyttä ja pystymme tehostamaan toimintaamme, sanoo konsernin va. toimitusjohtaja ja talousjohtaja Kristiina Kujala.

Lisätietoja:

Kristiina Kujala
va. toimitusjohtaja, talousjohtaja
Edita Group Oyj
+358 40 0761 752
kristiina.kujala(a)editagroup.com

Lue uutinen Edita Groupin verkkosivuilla.